Microsoft Office 365

Office 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molnbaserade tjänster för privatpersoner, organisationer och företag i alla storlekar. Få ett färdigt paket med E-post, kalender och Officepaketet, anpassat för er. Allt finns tillgängligt online via en webbläsare så att du kan komma åt det från vilken dator du vill.
E-post och kalendrar

Använd professionella e-posttjänster i en välbekant Outlook-miljö som du kan öppna i vilken enhet du vill, dela kalender med kollegorna och boka kundmöten direkt i mobilen. Få en postlåda på 50 GB per användare och skicka filer på upp till 150 MB.

Fillagring och fildelning

Med OneDrive kan man öppna dokument och gör ändringar som synkroniseras automatiskt i molnet eller synkronisera lokala kopior av filer som du kan visa och redigera offline. Dela dokument enkelt med andra både internt och externt och bestäm vem som får visa och redigera filerna.

Office Online

Skapa och redigera dokument i en webbaserad version av Word, Excel, PowerPoint och OneNote direkt i en webbläsare.  Man kan skapa nya och redigera befintliga dokument utan att behöva betala extra för Office-paketet. Det passar utmärkt om man har ett enklare behov eller tycker om att jobba i molnet. 

Ett nav för samarbete

Anslut teamen med Microsoft Teams i Office 365, där de direkt har tillgång till allt de behöver i form av chatt, innehåll, kontakter och verktyg.
Ni kan
 hålla onlinemöten och videokonferenser för både interna och externa deltagare. Dela ljud, bild och video och visa presentationer i realtid.

Ett socialt nätverk inom företaget

Med Yammer-programvaran för samarbete och affärsprogram kan dina anställda kommunicera med rätt personer, dela information mellan grupper och organisera projekten så att de kan genomföras snabbare och bättre. 

Intranät och gruppwebbplatser

Informera och engagera organisationen och ge alla tillgång till innehåll, expertis och processer som främjar samarbetet. Förmedla budskapet via snygga kommunikationswebbplatser.

Arbeta var som helst, när som helst och på valfri enhet.

I Office 365 finns alla möjliga funktioner som hjälper dig att jobba smartare, snabbare och mer intuitivt.
KONTAKTS OSS SÅ BERÄTTAR VI MER OM OFFICE 365