Som de IT-experter vi är, finns vi alltid redo för dig som behöver hitta en smart och optimerad IT-lösning till verksamheten.

DIN IT-AVDELNING

Att vara kund hos oss kräver ingen teknisk kompetens. Tvärtom, med löpande support till en fast månadskostnad. Vi träffar dina medarbetare och tittar på befintlig teknik och ger Er ett förslag på handlingsplan. Vi arbetar som en intern IT-avdelning och du får hjälp med alla IT-relaterade frågor.

LÄS MERA

MICROSOFT OFFICE 365

Office 365 är ett samlingsnamn för Microsofts molnbaserade tjänster för privatpersoner, organisationer och företag i alla storlekar. Få ett färdigt paket med E-post, kalender och Officepaketet, anpassat för er. Allt finns tillgängligt online via en webbläsare så att du kan komma åt det från vilken dator du vill.

LÄS MERA

HÅRDVARA OCH MJUKVARA

Vi inriktar oss på försäljning till små och medelstora företag och vi har koll på marknaden och vet vilka produkter som funkar bäst. Med en enkel analys tar vi fram vad som passar just dig så att du får de bästa produkterna för dina behov. Vill du ha hjälp med installation, så fixar vi självklart det.

LÄS MERA

NÄTVERK

Med våra nätverkstjänster levererar vi alla typer av nätverkslösningar som tjänst. Det omfattar allt från design till installation av hårdvara. Ni får en flexibel, säker och snabb uppkoppling mot ert företags resurser.

LÄS MERA

BACKUP

Listan på orsaker till dataförlust kan göras hur lång. Stöld, brand, elfel, vattenskada, virus eller ransomware, den mänskliga faktorn och illvilliga hackare. Oavsett vilket, så kan det vara både kostsamt, tidskrävande och förvandla er arbetsdag till ett riktigt elände.

Läs Mera

Vi kan IT så du kan fokusera på ditt företag.

MANCON har lång erfarenhet av att förstå små och medelstora företags behov, oavsett verksamhetsområde. Vi jobbar alltid nära våra kunder och sätter oss in i er verksamhet för att kunna tillhandahålla det ni behöver.
KONTAKTA MANCON